WANNEER EN HOE HET U UITKOMT

bureaux nettoyage professionnel

Handy Belgium maakt deel uit van een in 1971 opgerichte groep die vandaag verschillende activiteiten groepeert die door een van onze dochterondernemingen worden vertegenwoordigd. Handy Belgium is het resultaat van ruim 45 jaar ervaring in de dienstverlening aan professionals en particulieren.

HOE WERKT HET?

Handy is samengesteld uit bijzonder bekwame klusjesmannen die klaar staan om preventief of herstellend in te grijpen. We zijn overal in België en Luxemburg actief en stellen onze knowhow ten dienste van particulieren en bedrijven.

Dankzij onze ruime inzetbaarheid en onze handigheid kunnen we u een waaier aan diensten aanbieden met de garantie van een onberispelijke kwaliteit.

We voeren tijdelijk of op regelmatige basis kleine en grote werkzaamheden uit.

Onze prestaties zijn immers op uw behoeften afgestemd. Daarom kunt u zowel voor een herstelling als op regelmatige basis bij ons terecht.

Handy grijpt snel en doeltreffend in bij u thuis, in een hotel, in kantoren, gemeenschappelijke ruimtes en zelfs winkelruimtes.

NIEUWS

ONZE MERKEN

HUN MENING

ONZE REFERENTIES

 Leasinvest  mckinsey AG Real Estate

CONTACT OPNEMEN

HANDY

César Franckstraat 36-38, 1050 Brussel • België

TELEFOON

+ 32 2 640 50 28

EMAIL

info@handybelgium.be

Scroll Up

Geachte partners,

Geachte klanten,

 

Naar aanleiding van de evolutie van de uitbraak van Covid-19 en de nieuwe overheidsmaatregelen, hebben wij uitzonderlijke stappen genomen om uw veiligheid, die van ons personeel en de continuïteit van onze diensten te garanderen.

 

Onze teams houden zich tijdens hun verplaatsingen nauwgezet aan de instructies van de federale overheid en volgen de noodzakelijke hygiëne- en desinfectiemaatregelen tijdens de schoonmaak naar de letter op.

 

Van uw kant zouden wij het op prijs stellen als u ons op de hoogte zou kunnen stellen van eventuele besmettingen bij iemand van uw personeel die in contact kan zijn gekomen met een van onze werknemers.

 

Wij blijven tot uw beschikking op het nummer 02/649.55.11 en danken u voor het vertrouwen dat u ons al vele jaren schenkt.

 

Het team van HANDY BELGIUM.