WIE ZIJN WE

Handy Belgium maakt deel uit van een in 1971 opgerichte groep die vandaag verschillende activiteiten groepeert die door een van onze dochterondernemingen worden vertegenwoordigd. Handy Belgium is het resultaat van ruim 45 jaar ervaring in de dienstverlening aan professionals en particulieren.

De schoonmaakspecialist voor kantoren, winkelruimtes, ziekenhuizen en gemeenschappelijke ruimtes in woongebouwen. Deze afdeling voert ook losse werkzaamheden uit voor professionals en particulieren zoals de reiniging van tapijten, meubelstoffen en de schoonmaak voor/na een verhuizing.

Een activiteit die volledig voor hotels bestemd is. We bieden onderhoudsdiensten en een dienstverlening op maat (of op vraag) aan. Deze afdeling biedt oplossingen aan voor het onderhoud van uw vestiging, beheert de minibars en de amenities, stelt uw onthaalpersoneel aan of verzorgt uw ontbijt.

Deze afdeling zorgt voor de schoonmaak van uw woning, de was, de strijk of de bereiding van maaltijden met dienstencheques. We bedienen ruim 1.000 klanten met meer dan 200 betrouwbare en uiterst bekwame huishoudhulpen.

Deze afdeling groepeert alle activiteiten in verband met het facilitymanagement, het onthaal van uw klanten en het welzijn van uw werknemers. We stellen u eveneens een b2b en b2c conciërgedienst ter beschikking. We staan in voor het onthaal, het postbeheer, de aankoop van kantoorbenodigdheden, de organisatie van uw vergaderzalen, de catering en leggen uw personeel en uw klanten in de watten.

We hebben ons succes voornamelijk te danken aan een luisterend oor, teams die elkaar aanvullen, de professionaliteit van onze medewerkers en de zin om ons werk goed te doen.

CERTIFICATEN

LID VAN DE U.G.B.N
ECOLOGISCH VERANTWOORD
Scroll Up