MY FREEDOM

MY FREEDOM

De My Freedom-conciergeriedienst maakt deel uit van een groep die gespecialiseerd is in dienstverlening aan professionals en particulieren.

Met een constante aandacht voor de behoeften van haar klanten werd de My Freedom-conciërgedienst in 2017 opgericht om tegemoet te komen aan een groeiende behoefte aan tijdbesparing, efficiëntie en welzijn. Tegenwoordig is het leven hectisch en hebben we vaak niet voldoende tijd. Als antwoord op deze race tegen de tijd, biedt My Freedom u een flexibel en toegankelijk multidienstenpakket.

Ons team van adviseurs staat tot uw dienst, of u nu een particulier of een professional bent, en wat uw wensen ook zijn. Of het nu gaat om het organiseren van een reis of schoolbegeleiding, het vinden van een elektricien of een huishoudhulp, het renoveren van uw kantoren of het organiseren van yogalessen voor uw werknemers, … Uw conciërge, of met andere woorden uw persoonlijke assistent, maakt uw leven gemakkelijker en bespaart u tijd.

My Freedom garandeert u een persoonlijke en permanente ondersteuning bij de zoektocht naar de ideale partner en de realisatie van uw project.

My Freedom Conciergerie - assistants personnels

ONZE DIENSTEN