KLEINE EN GROTE WERKZAAMHEDEN In bedrijven of bij particulieren ONZE DIENSTEN
GROEN TIJDENS ELK SEIZOEN WE STAAN U ELK SEIZOEN BIJ TUINIEREN
ONZE DIENSTEN RENOVATIE SCHRIJNWERK ELEKTRICITEIT LOODGIETERIJ IJZERWERK INDUSTRIËLE REINIGING

Op zoek naar de ideale partner ?

bureaux nettoyage professionnel

WANNEER EN HOE HET U UITKOMT

Handy Belgium maakt deel uit van een in 1971 opgerichte groep die vandaag verschillende activiteiten groepeert die door een van onze dochterondernemingen worden vertegenwoordigd. Handy Belgium is het resultaat van ruim 45 jaar ervaring in de dienstverlening aan professionals en particulieren.

HOE WERKT HET?

Handy is samengesteld uit bijzonder bekwame klusjesmannen die klaar staan om preventief of herstellend in te grijpen. We zijn overal in België en Luxemburg actief en stellen onze knowhow ten dienste van particulieren en bedrijven.

Dankzij onze ruime inzetbaarheid en onze handigheid kunnen we u een waaier aan diensten aanbieden met de garantie van een onberispelijke kwaliteit.

We voeren tijdelijk of op regelmatige basis kleine en grote werkzaamheden uit.

Onze prestaties zijn immers op uw behoeften afgestemd. Daarom kunt u zowel voor een herstelling als op regelmatige basis bij ons terecht.

Handy grijpt snel en doeltreffend in bij u thuis, in een hotel, in kantoren, gemeenschappelijke ruimtes en zelfs winkelruimtes.

Onze Merken

NIEUWS

HUN MENING

“Perfect uitgevoerd werk ! Ik dank u en uw team. Schilderen zal uiteindelijk niet nodig zijn… maar de grondige schoonmaak en de reiniging van het tapijtje waren perfect uitgevoerd in de daarvoor voorziene tijd. Stuur mij uw factuur wanneer het u past.

Met vriendelijke groeten,

Dhr. Flakenberg”

“Dag Yvonne, Hopelijk gaat alles goed met u. Ik stuur u dit bericht om het team te bedanken voor het fantastische werk van gisteren. De eigenares was opgetogen over de staat van het appartement. Ze vroeg zelfs naar jullie contactgegevens ! Hartelijk bedankt voor uw topservice en tot de volgende !” – Alan

“Je tiens à vous remercier pour les travaux qui ont été effectués chez moi et qui se sont terminés. Le résultat correspond tout-à-fait à ce que je voulais  et ces changements vont me faciliter la vie. Merci à vous pour avoir planifié l’opération et un grand bravo aux ouvriers pour la qualité du travail.” – Mme Celis

ONZE REFERENTIES

CONTACT OPNEMEN

    Op zoek naar de ideale partner ?